Gevelreiniging in Deurne en omgeving

Gevelreiniging van uw glazenwasser

Glasbewassing behoort tot de specialismen van ons bedrijf. Echter, ook voor gevelreiniging kunt u bij onze glazenwassers terecht. Door luchtvervuiling en weersomstandigheden worden gevels van panden en huizen vervuild. Hierdoor krijgen sommige gebrouwen een erg grauwe uitstraling en gaat de duurzaamheid van de gevel achteruit. Wij zorgen ervoor dat uw pand of woning er weer als nieuw uitziet. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Zo heeft uw glazenwasser in Deurne en omgeving altijd een passende reinigingsoplossing voor elk type vuil.

Hogedruk reiniging van gevels

Gevels van bedrijven zijn tegenwoordig vaak gecoat of gespoten. Dit soort gevels hebben dan ook regelmatig onderhoud of een schoonmaak nodig. Hiermee verlengt u de levensduur van een gevel aanzienlijk.

Uw glazenwasser in Deurne gebruikt de ervaring in glasbewassing ook voor gevelreiniging. Wij kunnen u bijvoorbeeld een telescopisch systeem gebruiken voor het schoonmaken van gevels. Daarnaast gebruiken wij vaak professionele hogedruk reinigers om uw gevel weer als nieuw te maken. Gevelreiniging doen wij in Deurne en omgeving voor zowel bedrijven als particulieren. Dus, of het nu gaat om een bedrijfspand of woning, 0900 Glaswas helpt u graag met het reinigen van uw gevel.

Contact met uw glazenwasser in Deurne

Bent u woonachtig in Deurne of omgeving en heeft u een glazenwasser nodig? Of wilt u een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Bel ons dan via het telefoonnummer 0900-4527927 (9 cpm). Onze glazenwassers helpen u snel en vakkundig met een oogverblindend resultaat. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!