Dé glazenwasser in Deurne en omgeving

Glasbewassing: ons specialisme

Schone ramen en ruiten geven uw pand of woning een goede uitstraling. Schakel daarom de hulp in van uw glazenwasser in Deurne en omgeving. Wij reinigen uw ramen, vensterbanken en kozijnen snel en vakkundig. Met hun jarenlange ervaring is geen enkel pand, woning of gebouw een probleem voor de glazenwassers van 0900 Glaswas.

Telescopische glasbewassing

Eén van de laatste nieuwe glasbewassing technieken is telescopische glasbewassing. Deze nieuwe techniek heeft het werk van een glazenwasser veel veiliger gemaakt. Hoe? Door middel van telescopische glasbewassing kunnen onze glazenwassers het glas op grote hoogte wassen zonder dat ladders nodig zijn. Op een lange uitschuifbare steel worden een trekker en borstel gemonteerd, waardoor een glazenwasser hoogtes tot 18 meter kan bereiken. Zo heeft een glazenwasser vaak geen hoogwerker meer nodig. Hoogwerkers zijn namelijk duur, weinig productief en kunnen lang niet overal komen door de afmetingen en het gewicht.

Omgekeerde osmose glasbewassing

Telescopische glasbewassing vormt een goede combinatie met omgekeerde osmose glasbewassing. Dit houdt in dat de glazenwasser gefilterd water gebruikt in plaats van ‘gewoon’ kraanwater. Gevolg is dat glas met osmose veel beter reinigt. Het glas wordt dus schoner en vuil kan zich minder snel hechten aan het glas.

Contact met uw glazenwasser in Deurne

Bent u woonachtig in Deurne of omgeving en heeft u een glazenwasser nodig? Of wilt u een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Bel ons dan via het telefoonnummer 0900-4527927 (9 cpm). Onze glazenwassers helpen u snel en vakkundig met een oogverblindend resultaat. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!