Overige specialismen in Deurne

Vloeronderhoud

Veel vloeren dienen regelmatig te onderhouden worden voor een maximale levensduur. In Deurne en omgeving bieden wij dan ook een aantal diensten op het gebied van vloeronderhoud aan. Zo schrobben wij tegelvloeren en verwijderen wij waslagen van bijvoorbeeld linoleum. Maar ook voor het conserveren van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij aan het aanbrengen van een nieuwe waslaag op uw vloer.

Industriële reiniging

Werkplaatsen en machines kunnen zwaar vervuild raken, waardoor de productiviteit van uw werknemers kan worden belemmerd. Het regelmatig reinigen van werkplaatsen en machines is dan ook essentieel voor een maximale productiviteit.

0900 Glaswas reinigt uw werkplaats of machines in een handomdraai. Daarbij maken wij gebruik van hogedruk reinigers, zware ontvetters en speciale zuigers. Uiteraard gebeurt dit altijd op een milieuvriendelijke manier.

Anti spin behandeling

Spinnen volgens de wetgeving niet bestrijd worden met chemicaliën. Daarom vereist dit een speciale aanpak. Onze anti spin bestrijding bestaat ten eerste uit het verwijderen van spinnen en spinnesten. Vervolgens zullen we uw huis of bedrijfspand milieuvriendelijk impregneren. Hierdoor ontstaat er een beschermlaag, waardoor spinnen zich niet meer kunnen nestelen op uw pand.

Contact met uw glazenwasser in Deurne

Bent u woonachtig in Deurne of omgeving en bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Of wilt u een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Bel ons dan via het telefoonnummer 0900-4527927 (9 cpm). Onze glazenwassers helpen u snel en vakkundig met een oogverblindend resultaat. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!